Bij Klimbos Survival Winterswijk wordt al ruim 21 jaar aan survivaltraining gedaan.

In 2012 bouwt Peter een creatief en uniek hoog klimparcours tot wel 15m hoog.
In 2021 maakt Anne (de dochter van Peter) haar intrede als mede eigenaar en heropenen zij het klimbos voor inwoners, toeristen en bezoekers aan Winterswijk en omstreken.
In 2022 wordt er een splinternieuw zipline parcours gebouwd voor jong en oud!
Dit klimbos is een leuk en gezellig familiebedrijf met alle aandacht voor de bezoekers.
Kom je snel fun maken en grenzen verleggen bij Klimbos Winterswijk?

Lees meer over ons…

Klimbos Survival Winterswijk is sinds 1999 te vinden aan de Bataafseweg.

De survival hindernisbaan is ontstaan uit interesse voor de survivalsport welke Peter Ubbink al een aantal jaren beoefende in Harreveld.

De huidige locatie kent een 20 tal hindernissen gemaakt van o.a. balken, netten en touwen. Hier wordt nu ruim 21 jaar actief aan survivaltraining gedaan en worden er avontuurlijke activiteiten georganiseerd voor zowel individuen en groepen. Peter heeft zijn kennis van survival opgedaan bij het Korps Mariniers en heeft als jeugdhulpverlener de opleiding SPW in Nijmegen voltooid. Tijdens het Korps Mariniers en als jeugdhulpverlener had Peter te maken met survivaltrainingen en teambuilding waar hij zelf of in zijn werk te maken kreeg met het ‘nemen van hindernissen’ in fysieke en mentale vorm.

In 2012 is het hoge parcours gebouwd. Een creatief en uniek parcours waar Peter zelf de hindernissen heeft bedacht. Dit onderscheid ons van andere klimbossen in de omgeving. Met een maximale hoogte van 15 meter, word jij uitgedaagd het parcours te volbrengen. Een avontuurlijke en grensverleggende activiteit waardoor je bij de finish het echte overwinningsgevoel ervaart.

Sinds 2018 is Peter weer werkzaam in de jeugd hulpverlening wat een goeie combinatie is met de activiteiten in het klimbos. Sinds 2021 hebben Peter en zijn dochter Anne de handen ineengeslagen en runnen zij samen Klimbos Survival Winterswijk.